Açık Gri Boya

Gri Boyanın Her Tonu

2020-2021 Boya sezonun en moda renkleri gri ve grinin tonları olarak karşımıza çıkıyor. Evinizi griye boyamak için onlarca sebep bulabilirsiniz. 

Modern, serin ve ferah mekanların ana rengi gridir.

Gri Duvar Boyası Özellikleri

Bulyak Adolin Boya Bayi olarak grinin her tonunu satıyoruz

Pek çok renk ile uyumlu olar gri duvar boyası rahatlıkla her ortamda kullanılabilir.

Evimi niçin açık griye boyamalıyım?

Cevaplanması çok kolay bir soru değil. Ancak gri tonların diğer renkler ile bir uyuma sahip olduğu söylenebilir. Elbise tercihinde sık kullanılan siyah rengin iç cephe duvar boyası olarak karşılığı gri olabilir. Bu yüzdendir ki 2020 iç cephe duvar boya renkleri sıralandığında gri tonlar hemen göze çarpıyor.
Gri boya tonları kullanıldıkları mekanları daha modern gösterirler. Gri boya renklerinin klasik bir tarzları vardır. Hem dairelerde hem iş yerlerinde hem de ofis gibi ortamlarda gri renkleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Her türlü tarza ve kişiliği uyum sağlar.
Sanıldığının aksine gri kasvetli ve boğucu bir renk değildir. Açık gri duvar boyası kullandığınızda aslında yağmurlu bir günün sıcaklığını evinize taşımış olacaksınız.

Gri iç cephe duvar boyası renk tonları nelerdir?

Her rengin olduğu gibi gri renginde kendi içinde tonları vardır. Gri boya tonları siyahtan beyaza doğru değişkenlikler gösterir. Mutfak ve banyo gibi ferah olmasını istediğiniz mekanları daha çok açık gri duvar boyası tonları ile boyayabilirsiniz. Güneş ışığını iyi alan ya da iyi aydınlatılmış salon benzeri odalarınızda ise daha koyu gri tonlarını tercih edebilirsiniz. Ancak dikkat edin, aydınlatılması iyi olmayan mekanlarda çok gri tonlar karanlık ortamlara sebep olabilir.

Gri tonlar ile hangi rengi beraber kullanabilirim?

Açık kum renklerini gri boya tonları ile çok rahat beraber kullanabilirsiniz. Bulyak Adolin Boya Bayi olarak kendi ofisimizde Adolin Koyu Gri ile Adolin açık bej rengi olan Yasemin rengini bir arada kullandık.

Gri duvar boyası fiyatları ne kadar?

En uygun silikonlu boya fiyatları 20 kg 1000 TL den başlamaktadır. Silikonlu tam silinebilir boya fiyatları ise 20 kg 1200 TL dir. Bununla birlikte 20 kg normal plastik boya fiyatları ise 800 TL dir.

İstediğim gri renk tonlarını temin edebilir miyim?

Evet istediğiniz her renk tonunu boya makinamız vasıtası ile hazırlayıp size teslim edebiliriz.

How much power do my customers have?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nisl risus, ultrices non dictum id, varius ut erat. Etiam eget tincidunt eros, at sollicitudin mauris.

Gri Duvar Boyası Fiyatları

Buraya Tıklayarak Bize Whatsapp Üzerinden Ulaşabilirsiniz

Bireysel ve kurumsal müşterilerimize Adolin Floret Silikonlu Silinebilir Duvar boyasını öneriyoruz. Tam silinebilir özelliği ile oldukça kullanışlıdır. Dekoratif mat görünümü ile de dekorasyon ihtiyaçlarınızın ana unsuru olacaktır.

Example Site - Frequently Asked Questions(FAQ)