Döküm Kuzine Soba Fiyatları

Döküm kuzine soba çeşitleri İstanbul Buluç Nalbur Yapı Markette satılmaktadır. Döküm sobaların içi, ateş yanan ve kömür ile odunun konulduğu kısım tamamen dökümden imal edilmiştir. Bununla birlikte sobanın üst tablası gene tamamen tek parça dökümdür.

Toplu alımlar için özel fiyat teklifi almak ve sipariş vermek için 0(212)508 41 36 numaramızı arayarak merkez şubeye ulaşabilir ya da 0(531)359 24 66 numarasını arayarak satış temsilcimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Döküm Kuzine aynı zamanda fırınlı bir sobadır. Fırın bölümü emaye kaplıdır. Fırın bölümünün emaye olması sayesinde fırının temizlenmesi oldukça kolaydır.

döküm kuzine soba
Döküm Kuzine Soba Fiyatları – Fırınlı

Döküm Kuzine Soba Ölçüleri

Kuzinenin yerden yüksekliği 60 cm dir. Genişliği 80 cm derinliği ise yakaşık 45 cm civarındadır. Ortalama ağırlığı 50 kg civarındadır. İki kişi karşılıklı rahatlıkla sobayı kaldırabilir.

Döküm Kuzine Soba
Döküm Kuzine Soba

Döküm Fırınlı Soba Çeşitleri

Tamamen dökümden imal edilmiş döküm fırınlı kuzinenin iki farklı çeşidi bulunmaktadır. Biri camsız diğeri ise camlıdır. Camlı modelin camsız modelden farkı üst kapağında bulunan camdır. Camlı döküm fırınlı sobalar şömineleri andırdığı için daha dekoratif bir görünüme sahiptirler.

Şömine tipi döküm soba çeşitlerimiz için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Döküm Kuzine Fiyatları

Camsız döküm fırınlı kuzine soba 4500 TL dir. Camlı döküm kuzine ise 4600 TL dir. Bu fiyatlara gönderim ücreti dahil değildir. İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Ankara, Eskişehir, Bursa ve diğer iller için lütfen ayrıca fiyat sorunuz.

Ayrıntılı bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen 0(212)508 41 36 numaramızı arayınız.

Perakende Satış Mağazamız

İstanbul Esenlerde bulunan mağazamızdan kendiniz de gelerek ürünleri satın alabilirsiniz. Google Buluç Nalbur Yapı Market yazarak bizi bulabilirsiniz. Yada iletişim sayfamıza girip haritamıza telefon numaralarımıza ulaşabilirsiniz.

“Döküm Kuzine Soba Fiyatları” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.