Şömine Soba Çeşitleri – Döküm Soba

Şömine Soba eviniz için dekoratif bir ısınma çözümüdür. Hem kömür hem de odun yakmak için döküm sobalar ideal bir çözüm sunar. Füme, Beyaz ve Kırmızı renk seçenekleri mevcuttur. Dekoratif tasarımı ve çeşitli renk seçenekleri ile evinize ayrı bir hava katacaktır. Hem fırınlı hem de fırınsız modelleri de mevcuttur.

Döküm Şömine Soba
Döküm Şömine Soba Çeşitleri Buluç Nalbur Yapı Markette Satılmaktadır

İsteğinize bağlı olarak hem kahverengi emaye hem de siyah soba borusu stoklarımızda mevcuttur.

Hazır Şömine Soba Fiyatları

Döküm camlı şömineleri en rekabetçi fiyatlarımız ile İstanbul merkez şubemizden satışını yapmaktayız. Normal Şömine Soba fiyatı 6500 TL dir. Bununla birlikte Fırınlı model isterseniz, fırınlı modellerin fiyatları ise 7000 TL dir.

Toplu alımlar için özel fiyat teklifi almak ve sipariş vermek için 0(212)508 41 36 numaramızı arayarak merkez şubeye ulaşabilir ya da 0(531)359 24 66 numarasını arayarak satış temsilcimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Kömür sobaları ve odun sobaları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için ise bu yazımızı okuyabilirsiniz.

İyzico üzerinden kredi kartınız ile ödeme yaparak ürünümüzü satın alabilirsiniz. İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Eskişehir ve Ankara ya 3 iş günü içerisinde teslim edilir. Henüz diğer illere gönderim yapamıyoruz. Diğer illerden yapılacak satın alma işlemleri tarafımızdan iptal edilecektir.

Döküm Dekoratif Şöminenin Ölçüleri

Fırınsız modelin yerden yüksekliği 72 cm dir. En ve boy ölçüleri ise 40 cm x 45 cm dir. Fırınlı modelin ise yerden yüksekliği 1 metre olup en boy ölçüleri 40 cm x 45 cm dir. Fırınsız modelin ağırlığı 65 kg dır. Fırınlı modeli daha yüksek olduğu için ağırlığı da yaklaşık 75 kg civarıdır.

Döküm Şömine Soba Fiyatları
Füme Rengi Şömine Soba Fiyatları

Döküm Sobanın içi ve dışı tamamen dökümden yapılmıştır.

Yapay Şömineyi Nereden Alabilirsiniz

Dökümden yapılan bu camlı sobaları İstanbul Esenler de bulunan merkez şubemizden temin edebilirsiniz. Bununla birlikte İstanbul, Bursa, Eskişehir, Sakarya, Ankara ve Tekirdağ başta olamak üzere kargo hizmeti sunmaktayız. Gönderim bedeli alıcıya aittir. Ödemelerinizi nakit, havale ya da kredi kartı ile yapabilirsiniz. Kargo konusunda ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

İşletmemiz Bulyak Boya&Soba markası ile sahibinden.com da da faaliyet göstermektedir. Bu link üzerinden mağaza sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kuzine Modelli Döküm Soba

Tamamen dökümden imal edilmiş kuzine modelli döküm sobalarımız stoklarımızda vardır. Ölçüleri 60x45x80 santimetredir.

Döküm Fırınlı Kuzine ilgili ayrıntılı bilgi almak için lütfen bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Döküm Kuzine Soba Sadece 3200 TL

“Şömine Soba Çeşitleri – Döküm Soba” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.