20 KG Marshall Duvar Boyası Fiyatları İstanbul

Toplu alımlar için özel fiyat teklifi almak ve sipariş vermek için 0(212)508 41 36 numaramızı arayarak merkez şubeye ulaşabilir ya da 0(531)359 24 66 numarasını arayarak satış temsilcimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Konutlarınız, iş yerleriniz, depolarınız ve fabrikalarınız iç cephe duvar boyaları Esenler Buluç Nalbur da satılmaktadır. Marshall Silikonlu Boya kalitesi ve kapatıcılık gücü ile kendini ispat etmiş kaliteli yüzey kaplayıcı duvar boyasıdır.

Fiyat teklifi almak ve sipariş vermek için lütfen 0(531)359 24 66 telefon numaramızı arayınız.

Marshall Silikonlu Boya Renkleri

Kampanyamız müşterilerimizin en çok satın aldığı Kumbeji, Deniz Kabuğu, Damla Sakızı, Islak Kum, Çakıl Taşı ve Şampanya renkleri için geçerlidir. Bunula birlikte Vanilya Çiçeği, Lavanta Esintisi, Mine, Badem Ezmesi, Çiğ Damlası, Lila ve Derya gibi duvar boyası renklerini de aynı fiyatlardan satacağız.

Eğer daha farklı bir renkte iç cephe duvar boyası ihtiyacınız varsa lütfen bizi arayınız.

Marshall Silikonlu Boya Fiyatları İstanbul Güngören Bulyak Boya Market
Marshall Boya Fiyatları İstanbul Güngören Bulyak Boya Market

İç Cephe Silikonlu Boya Fiyatları

Sınırlı sayıdaki renk ile stoklarımızda ki sayılı ürünü kampanyalı fiyatlarımızdan satıyoruz. 3,5 kg 140 TL, 10 kg 350TL, 20 kg 750 TL. Kampanya şartlarına dahil olmaya iç cephe duvar boyası renkleri için lütfen arayıp fiyat ve stok bilgisi sorunuz.

Silinebilir ev ve iş yeri boyaları için yazdığımız bu yazımızı da okuyabilirsiniz.

Nakliye Hizmeti Sunulur

İstanbul Avrupa yakasından yapacağınız siparişleriniz için nakliye hizmeti verilir. Güngören, Esenler, Sultangazi, Bakırköy, Fatih ve Bağcılar başta olmak üzere 20 kg iç cephe boya siparişleriniz alınır.